Hondentrimsalon in omgeving Vught

Voor de uiterlijke verzorging van uw hond kunt u regelmatig een bezoek brengen aan de hondentrimsalon in Vught. Dankzij onze ervaring en de salon die van alle gemakken voorzien is, bieden wij uw hond de beste behandelingen. Wij kijken goed naar de vacht van uw hond om de juiste behandeling(en) te bepalen voor een optimaal resultaat. Naast kleine honden zijn grote hondenrassen ook van harte welkom bij Trimsalon Ennovy.

De behandelingen die u kunt boeken bij de hondentrimsalon in Vught

Elk hondenras heeft een vacht met andere kenmerken. Om de vacht van uw hond zo goed mogelijk te verzorgen biedt de hondentrimsalon in Vught diverse behandelingen aan. Als uw hond een lange vacht heeft, dan is borstelen van groot belang. U dient elke dag de vacht te borstelen om klitten te voorkomen. U kunt ook eens in de 4 weken een afspraak maken voor het borstelen of kammen. Mocht uw hond toch last hebben van klitten, dan kunnen wij deze voorzichtig uitkammen of de vacht kort scheren. Als u een hond met een zeer dichte vacht heeft, dan is uitdunnen aan te raden. De vacht is dan luchtig in plaats van zwaar. Om de vacht in topconditie te houden kunt u kiezen voor het plukken of strippen. Hierbij wordt de oude bovenlaag (die bestaat uit losse haren) van de vacht weggehaald. Bij het strippen blijft een deel van deze laag behouden voor een natuurlijk resultaat. U kunt kiezen voor het ontwollen als u juist het losse onderhaar wilt laten verwijderen.

Het maken van een afspraak bij de hondentrimsalon in Vught

U kunt binnen enkele minuten een afspraak maken bij de hondentrimsalon in Vught. Eerst klikt u in het menu op ‘Afspraak maken’. Op deze pagina selecteert u de gewenste behandeling(en) en u kiest een datum en tijdstip. Als laatste geeft u uw persoonlijke gegevens door. Natuurlijk mag u ons ook bellen. Ons nummer is 0683788860.