Voor u en uw hondje is het handig vooraf rekening te houden met een aantal puntjes:
Uitlaten van uw hond

Het is voor uw hond prettig dat hij voor een bezoek aan de trimsalon goed uitgelaten is. De meeste behandelingen nemen enige uren in beslag en het is vervelend voor uw hond als hij zijn/haar behoeftes moet ophouden.

Geen/ weinig eten

Ik raad u aan om niet vlak van te voren voor een trimbehandeling eten te geven, sommige honden kunnen in de stress raken en braken dan het voedsel weer uit.

Medische klachten?

Ik hoor het graag voor de trimbehandeling of uw hond medische klachten heeft. Zo kan ik het voor uw hond zo prettig mogelijk maken.

Aanwezigheid tijdens de behandeling

Voor de hond is het beter dat u niet aanwezig bent tijdens de trimbehandeling. Door uw aanwezigheid kan de hond worden afgeleid of wilt hij wellicht steun bij u zoeken wanneer hij angstig of nerveus is. Daarnaast went de hond op deze manier niet aan een trimbehandeling.

Vlooienbestrijding

Ten slotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Heeft uw hond toch vlooien? Vermeld dit dan graag bij het maken van een afspraak of aan het begin van de trimbehandeling. zo kunnen wij u adviseren en besmetting proberen te voorkomen.

Afspraak tijdig afzeggen.

Afspraken dienen 48 uur van te voren afgezegd te worden. Tussen 48 en 24 uur 50% Binnen 24 uur wordt er 100% van de kosten in rekening gebracht.