Ideale salon voor de viervoeter

Onze salon is luxer dan de gemiddelde salon, speciaal voor het welzijn van uw viervoeter. De salon is helemaal ontworpen en uitgedacht uit onze visie, door de ervaring die ik in andere salons opgedaan heb, wist ik hoe de ideale salon voor de viervoeter eruit moest gaan zien. Hygiëne en diervriendelijkheid staan op de eerste plaats.

Om het wachten van uw huisdier op zijn geliefde eigenaar zo prettig mogelijk te maken hebben wij extra ruime wachtruimtes met een warm kleedje en speeltjes gecreëerd.

wij hebben 2 baden zelf ontworpen 1 bad voor de kleine en middel grote viervoeter en 1 bad voor de grote viervoeter. Het grote honden bad is extra ruim zodat uw viervoeter zich comfortabel kan laten wassen en masseren. De baden hebben antislip tegels zodat uw viervoeter genoeg grip heeft in het bad. Ook zijn de baden voorzien van thermostaat kranen om de juiste temperatuur te handhaven met heet water beveiliging. ook hebben deze baden speciale sproeikoppen.

Kleine shop

De trimtafel heeft een extra lage functie zodat het ook voor de oudste viervoeter gemakkelijk is om op tafel te komen. verder biedt de salon veel dag licht, lucht ventilatie en goede verlichting. de vloer is naadloos zodat er hier geen ongedierte (luizen) in de naden kunnen gaan zitten. Het plafond dempt extra geluid. ook hebben wij de nieuwste apparatuur die minder lawaai maken wat extra prettig is voor de hond.

Wij hebben ook een kleine shop met artikelen zoals parfum, anti-vlo producten, ontworming, snoepjes, enzovoort

Die salon bevind zich naast de woning en is bereikbaar via de oprit.