Voor u en uw hondje is het handig vooraf rekening te houden met een aantal puntjes:

Uitlaten van uw hond.

Het is voor uw hond prettig dat hij voor een bezoek aan de trimsalon goed uitgelaten is. De meeste behandelingen nemen enige uren in beslag en het is vervelend voor uw hond als hij zijn/haar behoeftes moet ophouden.

Eten geven.

Ik raad u aan om niet vlak van te voren voor een trimbehandeling eten te geven, sommige honden kunnen in de stress raken en braken dan het voedsel weer uit.

Vlooien.

Ten slotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Heeft uw hond toch vlooien? Vermeld dit dan graag bij het maken van een afspraak of aan het begin van de trimbehandeling. zo kunnen wij u adviseren en besmetting proberen te voorkomen.

Bij de trimbeurt blijven .

We krijgen heel vaak de vraag of het mogelijk is om bij de trimbeurt van jullie geliefde viervoeter te blijven. Dit wordt niet toegestaan zonder voorafgaand overleg.

Waarom niet? Alvast niet dat wij niet begrijpen hoe moeilijk het is om je geliefde huisdier achter te laten. Zeker al niet omdat we iets te verbergen hebben. Maar omdat het voor ons veel makkelijker werkt om met een hondje te werken dat op ons is gericht en niet op het baasje. Wanneer dit niet het geval is moeten we het hondje vaker weer verplaatsen en zijn aandacht proberen te vragen wat veel meer tijd kost en de trimbeurt veel langer duurt. Ook moeten we onze planning hieraan aanpassen omdat we met overlappende afspraken werken en een rustige omgeving willen creëren waar we in alle rust willen werken. Wanneer er een eigenaar bij 1 hondje blijft veroorzaakt dit vaak heel stress voor het andere hondje dat hier aanwezig is.

Maar er worden na overleg ook uitzonderingen op gemaakt. Oude, zieke of hondjes met een handleiding maar steeds na overleg.

Plan uw afspraak