Welkom bij hondentrimsalon Ennovy in Vlijmen

Dit is het adres voor het professioneel trimmen van uw hond.

Na jaren gewerkt te hebben als leidinggevende in de detailhandel heb ik besloten het roer om te gooien en mijn passie voor dieren te gaan volgen. Ik ben toen de opleiding hondentrimmen gaan volgen bij het HKI in Bunnik. Om mijn kennis up to date te houden volg ik regelmatig workshops en lezingen. Zo heb ik T -Touch voor in de trimsalon en de cursus EHBO voor de trimsalon gevolgd.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om onze salon zo in te richten dat het welzijn van uw hond voorop staan. Zo zijn er ruime wachtruimtes met speeltjes en is er een ruim zelf ontworpen bad aanwezig.

U kunt bij trimsalon Ennovy op afspraak terecht voor de volledige uiterlijke verzorging van uw hond. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor alleen het wassen en föhnen en/of borstelbeurt.

In het menu kunt u bij ‘behandelingen’ alle informatie vinden over de mogelijkheden in mijn trimsalon. Het welzijn van uw hond staat bij mij centraal en ik doe er dan ook alles aan om van de trimbeurt van uw hond een prettige ervaring te maken.