Hondentrimsalon in Vlijmen

Wilt u uw hond volledig laten verzorgen? Maakt u dan eens een afspraak bij de hondentrimsalon in Vlijmen. Wij bieden diverse behandelingen aan om uw hond van top tot teen te verzorgen. De meeste behandelingen zijn gericht op het verzorgen van de vacht, maar we kunnen ook de oren, de ogen en de nagels verzorgen. Bij Trimsalon Ennovy zijn grote hondenrassen van harte welkom.

Uw hond compleet laten verzorgen bij de hondentrimsalon in Vlijmen

U kunt uw hond volledig laten verzorgen bij de hondentrimsalon in Vlijmen. Dankzij ons ruime aanbod aan behandelingen kunnen we alle honden er op hun best uit laten zien. Om de vacht van uw hond zo mooi mogelijk te houden bieden wij diverse behandelingen aan, waaronder het wassen, knippen, borstelen, ontklitten, scheren en uitdunnen van de vacht. Welke behandeling voor uw hond het beste is, is voornamelijk afhankelijk van de vacht. De vacht van een poedel vraagt tenslotte om een andere verzorging dan de vacht van een beagle. Neemt u gerust contact met ons op als u twijfelt over de juiste behandeling. Op basis van het hondenras en de kenmerken van de vacht geven wij aan welke behandeling de beste keuze is. Naast de vacht kunnen wij ook de oren, ogen en nagels van uw hond verzorgen. We maken de oren en ogen voorzichtig schoon door viezigheid weg te halen en door losse haren te verwijderen. De nagels worden geknipt zodat ze een goede lengte hebben.

Hoe maakt u een afspraak bij de hondentrimsalon in Vlijmen?

Via onze website kunt u makkelijk een afspraak plannen bij onze hondentrimsalon in Vlijmen. Onder het kopje ‘Afspraak maken’ vindt u een handig formulier. U kiest eerst de gewenste behandeling(en). Daarna selecteert u een datum en een tijdstip en u vult uw naam, adres en e-mailadres in. De afspraak is dan gepland. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan mag u bellen naar 0683788860.