Hondentrimsalon in omgeving Drunen

Het verzorgen van uw hond is erg belangrijk. Honden hebben niet alleen voldoende beweging, gezonde voeding en water nodig, maar ook het uiterlijk van de hond dient verzorgd te worden. Bij onze hondentrimsalon in Drunen heeft u keuze uit diverse behandelingen voor uw hond. Wij beschikken over de juiste middelen en vaardigheden om de vacht, nagels, oren en ogen optimaal te verzorgen. Wij verwelkomen tevens grote hondenrassen in onze hondentrimsalon.

De behandelingen die de hondentrimsalon in Drunen aanbiedt

Bij onze hondentrimsalon in Drunen heeft u keuze uit diverse behandelingen. Veel van deze behandelingen zijn gericht op het verzorgen van de vacht van de hond. Als de vacht niet goed verzorgd wordt, dan kunnen er op den duur klitten ontstaan. Hoe langer de klitten in de vacht zitten, hoe moeilijker het is om ze er weer uit te krijgen. Losse klitten zullen wij voorzichtig doorkammen om ze te verwijderen. Als de klitten niet verwijderd kunnen worden, dan wordt de vacht kort geschoren. Om klitten te voorkomen is het kammen of borstelen van de vacht erg belangrijk. U kunt het beste om de paar weken langskomen voor een kambeurt. Wij geven u graag tips over het borstelen van de vacht zodat u zelf ook klitten kunt voorkomen. Tevens kunt u langskomen voor het wassen, föhnen, ontwollen, knippen, scheren en uitdunnen van de vacht. Zo blijft de vacht van uw hond in topconditie.

Een afspraak maken bij de hondentrimsalon in Drunen

Wilt u een afspraak maken bij de hondentrimsalon in Drunen? Klikt u dan op ‘Afspraak maken’ in het menu. Op het digitale formulier geeft u aan welke behandeling(en) u wilt boeken en op welke datum en tijdstip u de afspraak wilt plannen. Daarna vult u uw naam, uw adres en uw e-mailadres in. De afspraak is dan gemaakt. Heeft u vragen over de behandeling(en)? Neemt u gerust telefonisch contact op via 0683788860.