Hondentrimsalon in omgeving Den Bosch

Vindt u het belangrijk dat uw hond altijd verzorgd is? Dan is het zeker aan te raden om een behandeling te boeken bij de hondentrimsalon in Den Bosch. Onze behandelingen zijn vooral gericht op het verzorgen van de vacht, maar wij knippen ook de nagels bij en we maken de oren en ogen schoon. Bij Trimsalon Ennovy zijn grote hondenrassen ook van harte welkom.

Welke behandelingen biedt de hondentrimmer in Den Bosch aan?

De hondenkapper in Den Bosch zorgt ervoor dat de vacht van uw hond er geweldig uitziet. Het knippen is belangrijk bij honden met een krullende vacht. Klitten ontstaan minder snel in kort haar en de hond heeft een verzorgd uiterlijk. De hondentrimmer in Den Bosch biedt een breed scala aan behandelingen aan om elke vacht op de juiste manier te verzorgen. U kunt een afspraak maken voor het wassen, effileren, plukken, föhnen, knippen en borstelen van de vacht. Als u niet zeker weet welke behandeling het beste bij uw hond past, dan mag u gerust contact opnemen. Wij geven u graag advies over de behandeling die het meest geschikt is voor uw hond. Het is niet alleen belangrijk om de vacht te verzorgen, maar ook de nagels, oren en ogen dienen verzorgd te worden. Als u kiest voor een trimbehandeling dan is dit inclusief nagels knippen. Het schoonmaken van de oren en ogen kan gecombineerd worden met een trimbehandeling. Na één bezoek is uw hond dan van top tot teen verzorgd.

Een bezoek brengen aan de hondentrimsalon in Den Bosch

Wilt u een bezoek brengen aan de hondentrimsalon in Den Bosch? U kunt via onze website eenvoudig een afspraak maken. Onder het kopje ‘Afspraak maken’ kunt u één of meerdere behandelingen selecteren. Vervolgens kiest u een datum en tijdstip en u vult uw persoonlijke gegevens in. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 0683788860.